sâmbătă, 19 martie 2011

Hotel Taman Harum Cottages - Ubud, Bali

Taman Harum Cottages
P.O. Box 3216, Ubud, Bali, Indonesia
Phone : (62-361) 975567, Fax : (62-361) 975149

 
Hotelul este localizat în Mas, un sătuc aflat la câţiva kilometri de Ubud iar pe lângă preţul bun (aprox 30 euro/noapte/camera dublă cu mic dejun inclus) ne-a atras faptul că ofereau transport gratuit înspre/dinspre Ubud pe toată durata zilei. Tot ce trebuia să faci era să dai un telefon şi să le spui de unde să te ia.

E un hotel mic şi foarte liniştit, recomandat celor care caută să se relaxeze iar personalul foarte simpatic te face să te simţi foarte binevenit. Hotelul are 17 camere în stil balinez, cu uşi si ferestre sculptate în lemn,  restaurant, piscină  şi o grădină foarte frumoasă de la care i se trage şi numele, Taman Harum însemnând “Grădina parfumată”.
            La punctele negative aş sublinia faptul că în cameră era un miros închis, de aer stătut iar filtrele aerului condiţionat cu siguranţă nu au fost schimbate niciodată. Tentativa noastră de a aerisi s-a soldat cu pătrunderea unor intruşi (nişte goange zburătoare imense) de care abia am scăpat şi de frica cărora nu prea ne-am odihnit noaptea.

Camera noastra



Gradina



"Jungla"


Piscinele pentru copii si adulti


Restaurantul
 

2 comentarii:

Razvan Pascu spunea...

Am si eu pe lista scurta Ubud. Am auzit numai impresii bune.

Claudia Mihaila spunea...

Daca ajungi in Bali e musai sa mergi si in Ubud si de acolo mai departe spre temple si terasele de orez.