duminică, 30 ianuarie 2011

Hotel Napasai - Koh Samui

NAPASAI-by ORIENT EXPRESS
65/10 Baan Tai, Maenam,
Koh Samui

    Aşa cum am mai spus într-un post anterior, am avut ocazia să stau într-un super hotel în Koh Samui. E vorba de Hotel Napasai care este inclus în lanţul Orient Express alături de alte câteva hoteluri de top din toată lumea, de la Hotel Cipriani din Veneţia sau La Residencia din Mallorca, la Hotel das Catarats din Iguassu Falls, Eagle Island Camp din Botswana sau Jimbaran Puri din Bali. Sunt hoteluri alese pe sprânceană, cu locaţii desebite, fie în inima oraşului fie izolate în câte un colţ de paradis dar au în comun managementul local prin care este asigurată păstrarea atmosferei locale.
   Complexul este alcătuit din vile situate fie pe plajă, fie în grădinile bogate, vile şi apartamente cu piscină privată, toate decorate în stil thailandez contemporan, două restaurante, unul tradiţional şi unul internaţional, două baruri, piscină, plajă privată, centru pentru activităţi sportive şi spa.
   Totul era incredibil de ordonat şi curat, mâncarea foarte bună şi diversă la micul dejun iar la cină, restaurantul internaţional avea pregătite câteva seri tematice de la paste la barbeque.
    Fiind un hotel izolat, în partea de nord a insulei, ca să ajungi la o zonă cu ceva magazine trebuia să iei fie un taxi fie să închiriezi un scooter.




















Niciun comentariu: