luni, 8 aprilie 2013

Hotel Asur- Istanbul



Hotel Asur – Istanbul

Adresa: Hoca Pasa Mh. Ibni Kemal Cd. No:32 Sirkeci / ISTANBUL
Tel:  +90 (212) 513 35 87  +90 (212) 512 73 58  +90 (212) 512 73 59
F: +90 (212) 512 73 53
 http://www.hotelasur.com

            Ca multe alte hoteluri din zona Sultanahmet, hotelul Asur beneficiază de o locație foarte bună, foarte aproape de stația de tramvai Gulhane și la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de Hagia Sofia. În zonă sunt foarte multe restaurante și magazine, mai ales pe străduțele care duc spre podul Galata.
            Camerele sunt mărișoare și curate, să fim serioși, doar nu te duci la Istanbul ca să stai în hotel, dar dacă totuși toarnă cu găleata cum ni s-a întâmplat nouă în prima zi, ai acces gratuit la internet wireless (ca să poți urmări prognoza meteo).
            Micul dejun este cam sărăcăcios dar tot găsești ceva cu care să îți potolești foamea iar personalul, în special cel de la recepție este foarte drăguț. M-au ajutat cu un tort surpiză pentru ziua lui Andrei care pe lângă că a fost foarte bun nici nu a costat o avere.
            Cu alte cuvinte, mai stau aici dacă mai ajung la Istanbul.








6 comentarii:

Traveling Hawk spunea...

Multumesc pentru pont, Claudia! Imi place mult la Istanbul si planuiesc sa mai merg:) Am fost in Parcul Gulhane chiar anul trecut, in aprilie, cand eram in tranzit spre Japonia (am avut de stat 11 ore in Istanbul si am mers in oras).

Claudia Mihaila spunea...

E chiar ok hotelul si ca locatie si ca pret. A fost sub 50 euro/noapte/camera dubla

gabriela spunea...

Poti sa imi spui cum ajungi la hotel? In noiembrie voi merge si eu, cu niste prietene. M-ar interesa daca poti sa-mi spui cum se ajunge de la aeroportul Ataturc. Multumesc mult!

Claudia Mihaila spunea...

Buna Gabriela, noi am luat Metroul de la aeroport pana la statia Zeytinburnu (vreo 6 statii parca) dupa care am luat tramvaiul spre Sultanahmet. Cu tramvaiul cred ca am mers vreo 16 statii. Pe tramvai scrie Zeytinburnu - Besiktas sau Kabatas . Cea mai apropiata statie de hotel e Gulhane. De acolo in 3 minute esti la hotel.

Anonim spunea...

c8um ajung din SBH aeroport la hotel asur? multumesc

Claudia Mihaila spunea...

@Anonim eu am aterizat pe aeroportul Ataturk iar de acolo se ajunge relativ usor cu metro+tramvai (vezi comentariile de mai sus). Nu stiu sa iti spun cum se ajunge de la celalalt aeroport.