joi, 24 iulie 2014

Hotel Garden- Thassos


Garden Hotel 

Adresa: Limenaria, Thassos, P.C. 64002
Tel: +30 25930 52650
Email: hgarden@otenet.gr
http://www.hotelgarden.gr/index.php




      Garden Hotel ne-a fost casă timp de 7 nopți în septembrie 2013 și ne-a plăcut foarte mult. Am rezervat prin booking.com, urmand să plătim la recepție tariful stabilit, adică 40 EURO/noapte. Un preț mai mult decât bun.


     Este un hotel micuț și foarte curat, situat la aprox 300 de metri de centrul stațiunii Limenaria. Cele 14 apartamente sunt spațioase și frumos mobilate și au toate dotările de care ai putea avea nevoie: baie proprie, o chicinetă echipată cu strictul necesar, aer condiționat, televizor LCD, conexiune la internet și un mic balcon unde seara după ce adormeam Bondarul stăteam liniștiți la o bere.
     Hotelul are o piscină  micuță, un bar, un restaurant și  o parcare acoperită chiar peste drum (parcare în care mai bine de jumătate de mașini aveau numere de Romania).
   
  Se vede faptul că e o afacere de familie, proprietarul foarte prietenos și vesel, se ocupă de tot: recepție, rezervări, servit la bar sau la restaurant iar mama lui care este o bucătăreasă extraordinara gătește mâncarea din restaurant.
 








   Dacă vă bate gândul să mergeți în Thassos vă recomand să puneți pe listă și acest hotel.


Niciun comentariu: