marți, 5 iulie 2011

30!

              30. O sumă rotundă. De câteva zile mă gândesc la acest număr ( în fond şi la urma urmei nu este altceva decât un număr). Aş zice că e chiar drăguţ, aşa rotund cum este. Şi uite că azi a dat buzna peste mine. L-am primit? Desigur! Cu braţele deschise? Ei nu chiar, dar nici nu-l puteam lăsa la uşă. Mama mea m-a învăţat să fiu cu bun simţ, aşa că l-am poftit înăuntru. Ba chiar l-am servit cu o felie de tartă (făcută de mine) şi un pahar de suc. A refuzat alcoolul pentru că zicea el, pleacă mai departe dar a promis că la anul îşi trimite un prieten, cam pe vremea asta, să mă verifice, să vadă ce am mai făcut. Bănui că 31 îl cheamă pe prietenul lui.
             Întâlnirea noastră a fost plăcută până la urmă, am băut şi o cafea, cu mult lapte, cum îmi place mie, am povestit de una, de alta, pe unde am fost, ce am văzut şi în final ne-am declarat amândoi mulţumiţi. Trebuie să recunosc că îmi era puţin groază de această întâlnire dar n-a fost rău deloc. Pentru că nu-i aşa...30 e numai un număr. Rotund şi drăguţ.

10 comentarii:

badge® spunea...

La Mulţi Ani!
Hai că e bine şi cu 3 în faţă...
Să fii sănătoasă şi să auzim numai de bine!

Ioana spunea...

Multi inainte si nu-ti face griji, si 31 e la fel de prietenos :-) Sa speram ca tot asa prietenosi vor fi si cei ce vor veni...Iti doresc multa sanatate si fie ca toate dorintele tale, chiar si cele mai nastrusnice, sa devina realitate! Pup

Liliana spunea...

La multi ani!

Claudia Mihaila spunea...

Va multumeeeeesc!!!

Anca spunea...

La multi ani si cat mai multe calatorii faine! :)

Claudia Mihaila spunea...

Multumesc Anca!

Aliceee Traveler spunea...

La multi ani! 30 trebuie sa fie o varsta foarte frumoasa! un numar cu noroc!

Claudia Mihaila spunea...

Multumesc Alicee, tre sa fie cu noroc, mai ales ca aseara am scapat pe jos o sticla de gin si s-a facut tandari....deci numai noroc poate aduce! :)

Traveling Hawk spunea...

La multi ani, Claudia, cu sanatate si tot ce iti doresti tu!

Claudia Mihaila spunea...

Multumesc la fel! :)