vineri, 5 aprilie 2013

Revenire

              În sfârșit s-a oprit ploaia dar primăvara aia cu explozia ei de culori, cu pomi înfloriți și mult verde se lasă așteptată. Îmi dau seama că a trecut aproape un an de când nu am mai scris nimic pe blog și m-a apucat dorul, dorul de ducă și de povești. Cred că e timpul să-mi resuscitez blogul, să mă reapuc de povestit. 
             A fost un an cu bune și rele, cu multe încercări, un an în care deși nu prea am umblat am avut parte de călătoria vieții mele; o călătorie de nouă luni, extrem de frumoasă, care s-a încheiat deschizând un nou capitol, o nouă viață. Viața în 2 e frumoasă dar în 3 e și mai și!          
             Multă lume m-a întrebat dacă voi mai călători, răspunsul venea instant: desigur! Evident, nu în aceleași condiții ca până acum, va trebui să țin cont de mai multe lucruri dar deja fac planuri pentru excursii in 3. Deci o să mai auziți de mine. Deocamdată mă bucur de fiecare zâmbet și de fiecare privire pe care fetița mea le indreaptă spre mine si visez cu ochii deschisi la un șezlong pe o plajă cu nisip fin și la sunetul mării. 
             Cam așa ceva aș vrea acum:



Sau așa:


4 comentarii:

Mira spunea...

Bine ai revenit, Claudia. Mă bucur că ai scris din nou, mă bucur să aud veştile tale frumoase, că v-aţi mărit familia. Să aveţi atunci multe şi frumoase călătorii în trei şi sper să povesteşti aici mai mult! :)

Claudia Mihaila spunea...

Mira, multumesc! Incerc sa imi fac timp de povestit :)

Traveling Hawk spunea...

Bun venit printre noi, Claudia! Erai oricum, pe fb, impreuna cu Printesa:) Acum te asteptam si cu povesti:)

Intre timp mi-am schimbat adresa blogului, am domeniu:)

Claudia Mihaila spunea...

Multumesc Adriana! Am vazut ca ai domeniu, felicitari! Trebuie sa recuperez ce am ratat din povestile tale.:)